Fysiotherapie de VeldenAlgemene Voorwaarden

In onze praktijk wordt gewerkt volgens de centrale richtlijnen fysiotherapie van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF);

Een ieder dient zich volgens de algemeen geldende normen en waarden te gedragen; het management behoudt zich het recht voor om personen die zich hier niet aan houden de toegang tot de praktijk te ontzeggen.

De praktijk aanvaard geen aansprakelijkheid voor diefstal of beschadiging van eigendommen van bezoekers in de praktijk of daarbuiten.

Gelieve uw fiets, brommer, motor of auto te parkeren in de daarvoor bestemde fietsenrekken of parkeerplaatsen en wel zodanig dat anderen daar geen overlast van ondervinden en de toe- en doorgang voor hulpdiensten is gegarandeerd.

Een handdoek bij gebruik van trainingsapparatuur is verplicht;

Gelieve de oefenzaal alleen met schoon schoeisel te betreden.

Desinfecteer uw handen bij de daarvoor bestemde desinfectiepaal bij binnenkomst van de praktijk

Betalingscondities en Voorwaarden

Indien u verzekerd bent voor fysiotherapie, declareren wij uw behandelingen rechtstreeks bij jouw Zorgverzekeraar. De praktijk heeft met alle Zorgverzekeraars een overeenkomst.

Het aantal behandelingen waarvoor u verzekerd bent is afhankelijk van het (aanvullende) pakket wat u heeft afgesloten bij uw Zorgverzekeraar.

Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd kunnen in rekening worden gebracht.